Vacatures Odisee

12 Jul 2017
Frederik Vanhoutte

De opleiding Medische Beeldvorming, Odisee (Brussel) is op zoek naar vernieuwing:

  • Voor Radiotherapie, zoeken we iemand met ervaring in planning. Momenteel wordt met Eclipse® gewerkt. De opdracht houdt 0.25 FTE in.
  • Voor de hoor- en werkcolleges Straling zoeken we een deskundige ter zake die ook enige notie van Radiotherapie heeft. De opdracht houdt  0.3 FTE in.
  • Voor de lessen Anatomie en fysiologie zoeken we een deskundige ter zake om 28 uur les te geven (mogelijkheid in kleine groepen, 3 keer 28 uur, of grote groep). 0.15 FTE als de lessen in 3 groepen gegeven worden.
  • Voor de lessen Klinische fundamenten (technische zorgverstrekkingen) zoeken we een technoloog Medische Beeldvorming met professionele ervaring met kinderen (pediatrie). De opdracht 4 hoorcolleges en 6 keer 1 werkcollege van 2 uur in.
  • Voor de praktijklessen MRI, CT, Nucleaire beeldvorming en Radioanatomie zoeken we technologen Medische Beeldvorming met enige expertise. Elk topic houdt ongeveer 0,15 FTE in. In totaal dus 0.6 FTE.
  • Wil je graag bachelorproeven begeleiden of lezen, laat het gerust weten.

Vanaf academiejaar 2018-2019 zijn we ook op zoek naar iemand met expertise in PACS (miv beheer) en technologie MRI, CT, PR, NB en RT.Wat we voornamelijk zoeken, zijn geëngageerde personen die er voor willen gaan. Diploma, expertise en jobtime zijn zaken waar we nog kunnen over praten.

Denk je dat je een meerwaarde kan zijn voor de opleiding Medische Beeldvorming, naast bovenstaande vraag (specifiek topic als gastspreker), laat het ons ook gerust weten.

Heb je interesse of een goed voorstel of nog vragen, mail dan naar anne.devesse@odisee.be (opleidingshoofd Medische Beeldvorming). Vanaf 16 augustus vinden de selectiegesprekken plaats.

Article kind
Content type