Job Offer: Full time Dosimetrist Radiotherapy OLV Ziekenhuis (Aalst)

21 Sep 2016
Odile Michel

Information can be found on the hospital website. You can sollicitate online too.

https://www.olvz.be/vacatures/jobs-in-olv-ziekenhuis

 

Dosimetrist Radiotherapie (M/V), Campus Aalst

Je werkt in een multidisciplinair team bestaande uit artsen, verpleegkundigen, logistiek assistenten, sociaal verpleegkundigen en psychologen op de afdeling radiotherapie op de campus Aalst. De hoofdactiviteit van deze afdeling is de behandeling met diverse vormen van radiotherapie van oncologische patiënten. De dienst beschikt over 4 lineaire versnellers en het team heeft ervaring met de meest geavanceerde technieken zoals radiochirurgie, stereotactische body radiotherapie, intra-operatieve radiotherapie VMAT, HDR en andere. Samen met je collega's sta je in voor het bieden van een kwalitatieve, totale en planmatige zorg aan oncologische patiënten van deze afdeling met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van elke patiënt.

Taakomschrijving

Het takenpakket omvat onder meer het maken van individuele behandelingsplannen van patiënten, kwaliteitscontrole van de bestralingstoestellen en andere apparaten, dosimetrie van bestralingstoestellen,… Deze taken worden samen of in overleg met de fysicus uitgevoerd. Deze laatste draagt ook steeds de eindverantwoordelijkheid.

Je doorloopt een intensief en gestructureerd programma om degelijk ingewerkt te worden in de diverse activiteiten. Dit programma is een gefaseerd geheel van diverse zowel theoretische als praktijkgerichte modules. Daarnaast is er on-the-job training en begeleiding door deskundige mentoren voorzien. Je wenst je verder te verdiepen in de boeiende en snel evoluerende wereld van oncologie en hoogtechnologische technieken. Je wil daadwerkelijk meewerken en meedenken aan het verder uitbouwen van een omgeving waar zorg voor deze specifieke patiënt centraal staat.

Profiel

  • Je hebt een diploma van Bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een technoloog medische beeldvorming/radiotherapie.
  • Ervaring is een pluspunt, maar ook schoolverlaters komen in aanmerking.
  • Je bent gedreven, gemotiveerd, betrouwbaar en werkt nauwgezet.
  • Je wenst je vast te bijten in deze boeiende en veeleisende job. Je neemt snel nieuwe informatie op. Handigheid om te werken met computers en technologische apparatuur is must.
  • Je bent een stressbestendige medewerker en je blijft kalm en efficiënt handelen onder druk.
  • Je gaat met patiënten om op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijke contact niet uit het oog.

Aanbod

Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur.

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Nadine Linthout, Hoofdfysicus, Tel: 053 72 87 08.

Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

Article kind
Content type
Tags