Job Offer - MAASTRO: Klinisch Fysicus Radiotherapie

14 Feb 2017
Odile Michel

MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie (bestraling) van kankerpatiënten voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt tevens aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Centrum), waar naar verwachting medio 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.


MAASTRO CLINIC beschikt over geavanceerde apparatuur zoals 6 Varian TrueBeams met kV en MV imaging mogelijkheid, twee eigen CT’s en PET-CT en een uitgebreid brachytherapie programma. Onze klinische fysica speerpunten zijn beeld- en dosisgestuurde radiotherapie. Er is een stimulerende werkomgeving met veel mogelijkheden op het terrein van innovatie, onderzoek en onderwijs.


MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’.


De ligging van MAASTRO CLINIC is ideaal. Het Randwijck terrein met academisch ziekenhuis en universiteit (MUMC+) vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt MAASTRO op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Kiest u ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor onze deur!


MAASTRO CLINIC heeft een vacature voor een :


Klinisch Fysicus Radiotherapie
(36 uur/week)


Uw werkzaamheden betreffen de klinisch fysische inhoud en keuzes van behandelplannen en van behandelprotocollen. De patiëntenzorg, georganiseerd in 4 klinische teams, wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire benadering en u bent daarin initiërend en medeverantwoordelijk voor het medisch-inhoudelijk beleid en uiteraard voor de betrouwbare en veilige toepassing van de bestralingsmiddelen. U integreert fysisch wetenschappelijke inzichten in nieuwe of andere behandelingsmethoden en bij de introductie van nieuwe technologiën en hulpmiddelen bewaakt u de fysische aspecten. Uw aandachtsgebieden worden in onderling overleg bepaald. Als lid van de medische staf geeft u mede inhoud en vorm aan de strategische keuzes en het beleid van MAASTRO CLINIC. U bent lid van de Fysica Innovatie groep, samen met o.a. 6 collega klinisch fysici radiotherapie en 7 klinisch fysisch medewerkers. Tevens zijn er permanent 2 klinisch fysici in opleiding.


Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste klinisch fysicus, bij voorkeur gepromoveerd, die in het register van de NVKF staat ingeschreven als klinisch fysicus met aantekening radiotherapie. Ook klinisch fysici aan het einde van hun opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren. Naast goede contactuele eigenschappen beschikt u over improvisatie- en incasseringsvermogen. U bent in staat om zelfstandig en projectmatig in teamverband te werken. Vanzelfsprekend hebt u affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en staat u enthousiast tegenover het werken in de klinische praktijk. U heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn nader overeen te komen en zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats in FWG functiegroep 75 en bedraagt afhankelijk van de relevante werkervaring maximaal € 7.389,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur/week).
Binnen de CAO is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling, een 8%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening. Iedere klinisch fysicus beschikt verder over een persoonlijk budget voor bijscholing.


Een assessment (competentie- en persoonlijkheidsonderzoek) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.


Nadere informatie wordt graag verstrekt door de heer Dr. S.M.J.J.G. Nijsten, hoofd Fysica Innovatie per e-mail: bas.nijsten@maastro.nl of via telefoonnummer: +31-(0)88-44 55 666.


Als werken bij MAASTRO CLINIC u aanspreekt, kunt u voor 6 maart 2017 solliciteren via het formulier op de website www.maastro.nl en uw sollicitatiebrief en curriculum vitae uploaden onder het tabje “werken bij maastro / vacatures”.

Article kind
Tags