Job Offer: MPE Radiotherapy - AZ Delta Roeselare

30 Dec 2016
Frederik Vanhoutte

De dienst radiotherapie van het AZ Delta Roeselare is op zoek naar een full-time fysicus.

De functie

Als stralingsdeskundige bent u samen met uw collega’s verantwoordelijk voor de patiëntendosimetrie op de afdeling radiotherapie. U staat in voor de klinische ingebruikname en kwaliteitsborging van de toestellen.
U werkt samen met de artsen en verpleegkundigen bij het invoeren van nieuwe technieken en de optimalisatie van de radiotherapiebehandelingen

Uw profiel

  • U bent master in de fysica, chemie, ingenieurswetenschappen of industriële wetenschappen, optie nucleaire technologie of u bent in het bezit van een in België gelijkwaardig erkend diploma conform de bepalingen van het K.B 23.10.1997 Art. 51.3.3
  • U bent een erkend stralingsdeskundige in de radiotherapie
  • U werkt constructief samen in een multidisciplinair team
  • U hebt interesse in nieuwe technieken en technologieën
  • U hebt ervaring met radiotherapie

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse job (38u/week) voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.
We bieden u een marktconform salaris met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een fietsvergoeding en gratis openbaar vervoer.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij Dr. Staelens op het nummer 051 23 77 43 of verpleegkundig directeur dhr. Rosseel op het nummer 051 23 39 37.
Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Lies Delameilleure op het telefoonnummer 051 23 82 96.

Solliciteer nu online!
Vergeet zeker niet uw motivatiebrief en cv bij te voegen!


De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek.
Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.